Despre noi

Auto Best a devenit dealer autorizat ŠKODA in anul 2003 si si-a inceput activitatea de vanzare autoturisme noi ŠKODA cu o echipa de 10 oameni. 
In 2007 Auto Best a inaugurat noul showroom ŠKODA - extins semnificativ cu spatiu de expunere si vanzare de automobile marca ŠKODA, un atelier mecanic, un atelier de tinichigerie si vopsitorie si o statie ITP cu aparatura de ultima generatie.
In 2009 Auto Best a devenit si dealer autorizat Das Weltauto, partener al Porsche Romania in comercializarea autovehiculelor de ocazie cu garantie si istoric verificat.
In 2011, Service-ul Auto Best a fost autorizat Volkswagen, pentru un plus de incredere si performanta.
In 2016 compania are 33 de angajati calificati si familiarizati cu ultimele informatii tehnice legate de produsele ŠKODA.

 

Iata care sunt serviciile de care va bucurati alegand Auto Best

 

- Vanzari autoturisme noi ŠKODA - in procesul de vanzare intotdeauna veti fi asistati de un consultant Auto Best care va va da toate informatiile referitoare la modelul ales de dumneavoastra. 

- Service autorizat ŠKODA si Volkswagen - angajatii service-ului Auto Best sunt scolarizati an de an. In sevice-ul Auto Best se lucreaza dupa specificatiile primite de la producator, folosind tehnologii de ultima generatie. 

- Vanzari autoturisme rulate prin Das WeltAuto - va stam la dispozitie cu consultati specializati in vanzari de autoturisme rulate. 

- Vanzari piese si accesorii originale - la Auto Best intotdeauna gasiti piese si accesorii originale.

- Vopsitorie (cabina de vopsit, statie de pregatire) - vopsirea autoturismului dumneavoastra se face dupa standardele producatorului folosind ultimele tehnologii in domeniu.

- Mecanica (5 posturi de lucru) - specialistii de service efectueaza reparatii in concordanta cu ultimele proceduri primite de la producator, folosind numai piese originale, avand garantia calitatii producatorului.

- Tinichigerie

- Linie ITP pentru autovehicule cu masa totala maxima autorizata de 3,5t.