O casa noua pentru ŠKODA FABIA R5: ŠKODA Motorsport are un nou sediu

Mladá Boleslav, decembrie 2018 – ŠKODA Motorsport s-a mutat acum intr-un sediu nou, aflat in apropierea fabricii ŠKODA AUTO din Mladá Boleslav. Sediul gazduieste acum toate departamentele ŠKODA Motorsport sub un singur acoperis, putand servi acum si mai bine clientii si echipa fabricii.

 

Departamentele de cercetare si dezvoltare, productie, service, depozitele, atelierul pentru prototipuri, logistica, birourile si showroom-ul pentru clienti sunt toate concentrate in noul sediu aflat in apropierea fabricii ŠKODA AUTO din Mladá Boleslav. Astfel, angajatii ŠKODA Motorsport dispun de un spatiu de 1.859 m2 pentru birouri si de 3.844m2 pentru ateliere si depozitare. Noul sediu ocupa in total 16.400 m2.

 

Christian Strube, Directorul pentru Dezvoltare Tehnica al ŠKODA AUTO explica: "Cu acest nou sediu ne-am pregatit pentru provocarile pe care ni le rezerva viitorul. Datorita optimizarii fluxului procesului de munca, putem acum dezvolta si construit automobile si mai eficient si putem imbunatati si mai mult serviciile destinate clientilor nostri. Anul trecut am avut obiectivul de a livra peste 200 de FABIA R5 catre clientii din intreaga lume.  Iar pana acum, am vandut aproape 250 de automobile. Acest nou sediu reprezinta fundatia ideala pentru a continua pe aceasta panta ascendenta.

 

Directorul ŠKODA Motorsport, Michal Hrabánek: "Acest nou sediu demonstreaza in maniera cat se poate de clara intentiile ŠKODA in ceea ce priveste sportul automobilistic. Si ne va ajuta mult sa ne optimizam serviciile oferite clientilor si sa ne continuam povestea de succes a diviziei ŠKODA Motorsport in intreaga lume."