Piese originale

De ce piese originale ŠKODA? Pentru ca se potrivesc exact pentru autoturismul dumneavoastra!

Avantajele utilizarii pieselor originale ŠKODA:

- identice cu piesele utilizate la autorismele noi;
- respecta cele mai noi elemente de deisgn si tehnologie;
- gama completa;
- livrarea garantata a pieselor si dupa incetarea productiei de serie;
- verificate prin sistemul de asigurare a calitatii.

 

amortizoare-skoda 

Amortizoare

 

... pot raspunde cu usurinta unei game mari de sarcini, la care este supus sistemul de suspensie si, in acelasi timp, asigura stabilitate in viraje si o manevrare sigura a directiei.

... reactioneaza prompt la denivelarile din asfalt si maresc tractiunea, prin reducerea rapida a oscilatiilor.

... mentin automobilul pe traiectorie, in special in timpul franarilor de urgenta, oferind astfel un contact mai bun cu solul.

... sunt proiectate pentru fiecare model in parte. Functioneaza optim in combinatie cu gama de componente de suspensie, inclusiv frane si sisteme de asistenta a soferului, destinate sigurantei.

... ajuta la evitarea suprasarcinilor pe componentele individuale ale suspensiei si previn aparitia prematura a uzurii si chiar a defectarii unor componente precum anvelopele, ajutandu-va astfel sa evitati costuri suplimentare inutile.

 

 

baterie-skoda

 

Baterie


…furnizeaza in mod constant energia necesara motorului si altor sisteme electrice, chiar si in conditii climatice extreme.

… ofera garantia pornirii la rece pe timp de iarna pana la temperatura de -25 °C si sunt fiabile chiar si in timpul verilor foarte calde, gratie consumului minim de apa.

… nu necesita deloc intretinere. Descarca aici pliantul cu mai multe informatii.

 

 

filtru-polen-skoda

 

Filtre de polen si praf


...sunt realizate din doua straturi. Primul filtru filtreaza particule mari de praf si calamina. Cel de-al doilea strat indeparteaza un numar mare de spori de ciuperci si polenul, care pot sa afecteze plamanii.

... cu strat suplimentar de microfiltru de carbune activ, reduc mirosurile si fixeaza agenţii daunatori gazosi. Ozonul este astfel transformat aproape in totalitate in oxigen. In plus, filtrele noi asigura vizibilitate mai buna datorita faptului ca geamurile se aburesc mai puţin.

Descarca aici informatii pentru fltrul de polen.

 

filtru aer skoda

 

Filtre de aer 

 

... se potrivesc perfect cu fiecare tip de motor de la ŠKODA. Ele contribuie la crearea unui amestec aer-carburant fara niciun fel de particule solide si precis masurat, astfel incat motorul sa poata opera la capacitate optima.

... filtreaza eficient particule de praf de toate marimile, simultan asigurand un volum de aer precis determinat in sistemul de admisie.

... poseda o capacitate mare de absorbtie, care se datoreaza: geometriei pliurilor hartiei (create in functie de propulsor), modelului special, in relief, al hartiei si suprafetei mari de filtrare.

 Descarca aici informatii pentru filtrul de aer.

 

filtru-ulei-skoda

 

 

Filtru de ulei


… gratie constructiei robuste, ofera un grad mare de rezistenta, chiar si atunci cand uleiul are o vascozitate mare, cum se întampla în timpul pornirilor la rece sau atunci cand temperatura exterioara este scazuta.

… carcasele rezistente la presiune si coroziune le permit sa reziste la sarcini de varf, de pana la 20 de bari.

… nu lasa nimic sa treaca de ele. Sunt echipate cu materiale de etansare de înalta calitate si conectori care se potrivesc exact. Descarca aici pliantul cu mai multe informatii

 

 

 

becuri-skoda

 Becuri


… sunt adaptate, intr-o maniera perfect echilibrata, la toate componentele sistemului de iluminare.

…pastreaza un nivel constant de iluminare, conform cu standardele ECE, pana cu putin timp inainte de sfarsitul duratei lor de viata. Prin comparatie, becurile ieftine se imbacsesc adesea cu particule de carbon, ceea ce le scade in mod constant nivelul de iluminare. Descarca aici pliantul cu mai multe informatii.

 

bujii-skoda

 

Bujii si Bujii incandescente


… sunt proiectate pentru fiecare tip de motor în parte si sunt fiabile, permitand motorului sa furnizeze performante maxime.

… au un grad mare de rezistenta la coroziune si la formarea depozitelor.

… asigura scantei stabile gratie electrozilor atent proiectati si asigura arderea completa a amestecului combustibil prin propagarea rapida a flacarii. Descarca aici informatii pentru bujii si bujii incandescente.

 

caroserie-skoda

Caroserie


… sunt create in timpul fazei de dezvoltare a fiecarui model in parte si, de aceea, au intotdeauna dimensiuni exacte si se potrivesc perfect.

… beneficiaza de un design optimizat, care include diferite materiale, pentru a menţine in aceiasi parametri greutatea originala a autovehiculului, aerodinamica acestuia, precum si aspectele legate de siguranţa pasiva. Descarca aici pliantul cu mai multe informatii.

 

piese-originale-parbrize

 Parbrize

... sunt proiectate conform specificatiilor producatorului, tinandu-se cont de cerintele intregii game de modele, in asa fel incat sa poata fi pastrat efectul de stabilitate in structura automobilului.

... asigura restaurarea completa a sigurantei operationale si functionale initiale, dupa reparatie.

... permit reparatii si instalari rapide, sigure si mai economice, deoarece se potrivesc perfect.

... asigura protectie UV eficienta.

... ofera o calatorie confortabila, gratie proprietatilor excelente de antifonare.

... sunt disponibile intr-o gama variata de nuante si nuante in degrade. Descarca aici pliantul pentru mai multe informatii.

 

piese-originale-frane-skoda

 

Frane

... ofera performante mai bune si distante de franare mai mici, asigurand astfel un nivel optim de siguranta in diverse conditii climatice si pe o plaja larga de viteze.

... sunt proiectate in concordanta cu greutatea si viteza maxima a autovehiculului. Astfel, compozitia materialului, greutatea si grosimea discurilor si placutelor variaza in functie de motor.

... pot rezista unor conditii de exploatare extrem de dure. Desi placutele de frana pot fi presate pe discuri cu o tona forta, in timpul unei franari de urgenta, discurile de frana nu se vor deforma sau sparge.

... reactioneaza cu un inalt coeficient de siguranta, chiar si la temperaturi extreme de operare.

... functioneaza silentios si lin. Nu produc zgomote puternice, iar in pedala nu apar vibratii.

... asigura o durata mare de functionare atunci cand sunt utilizate discuri de frana Originale si placute de frana Originale.  Descarca aici pliantul pentru mai multe informatii.

 

stergatoare-skoda

 

Stergatoarele


... curata bine in timpul oricarui tip de precipitatii si la toate temperaturile, fara sa lase dare pe parbriz.

... asigura o presiune egala pe toata zona de contact, gratie sinelor flexibile de inalta precizie, care sunt perfect adaptate curburii parbrizului.

... ofera un nivel constant de performanta pe intreaga durata de viata.

... functioneaza lin si uniform. Nu vor sari sau scartai pe suprafata din sticla, gratie materialului cauciucat si a unui strat de alunecare extraordinar de neted.

... sunt eficiente chiar si la viteze mari, datorita formei aerodinamice.

... materialele din care sunt fabricate lamele stergatoarelor sunt foarte rezistente la temperaturi mici si permit functionarea acestora la parametri normali chiar si in timpul iernilor grele.

... au un indicator de uzura integrat, care va reaminti soferului cand este momentul sa schimbe lamele. Descarca aici pliantul pentru mai multe informatii.

 

 filtru-motorina-skoda

 

Filtrul de motorina

 

... retin atat particulele minerale, cat si pe cele organice, pentru a proteja sistemul de injectie impotriva deteriorarii si a asigura puterea optima a motorului. 

... au un mediu de filtrare deosebit de fin si pot absorbi o cantitate mare de murdarie, opunand in acelasi timp o rezistenta mica la trecere.

... retin chiar si cele mai mici impuritati cu diametre intre 5 si 15 microni, mult mai mici decat grosimea unui fir de par (70 microni).

... sunt foarte rezistente din punct de vedere mecanic, datorita unui tub integrat in interior, ce mentine o presiune de pana la 5 bar.

... impiedica formarea cristalelor de parafina si astfel nu se vor infunda si nu vor forma o pelicula de ceara in timpul iernii.

... au un interval de schimb lung. Descarca aici pliantul pentru mai multe informatii.

 

piese-originale-skoda

 

Piesele originale

 

... sunt proiectate odata cu automobilul si se potrivesc perfect fiecarui model.

... respecta cele mai recente standarde tehnice. Acestea tin pasul cu procesul de fabricatie al automobilelor de serie.

... sunt fiabile si au o calitate ridicata.

... sunt compatibile cu toate materialele folosite. Astfel, nu se deterioreaza vopseaua sau obiectele din plastic sau cauciuc, iar metalele nu se corodeaza.

... se potrivesc perfect si astfel asigura timpi de reparatie redusi.

... mentin valoarea automobilului.

... au o durata de utilizare foarte mare. Acestea ofera un raport calitate-pret foarte bun, daca raportam costurile totale de întretinere la durata de viata a automobilului. Descarca aici pliantul pentru mai multe informatii.

 

Lichidul de frana

 

lichid-frana

 

... curge liber la temperaturi situate de la punctul de inghet si pana la -40°C, imbunatatind performantele sistemului de franare in acest interval de temperaturi.

... datorita vascozitatii scazute, la temperaturi reduse, determina reactii mai rapide ale Programului Electronic de Stabilitate (ESP), crescand astfel semnificativ stabilitatea in viraje si nivelul de siguranta.

... are un punct de fierbere mai mare cu 10°C decat lichidul de frana clasic (DOT 4*). Se asigura astfel o siguranta operationala mai mare, cu un continut de apa mai mare, si in conditii de sarcina termica marita.

... poate fi utilizat fara probleme, chiar si pentru modelele mai vechi, care vor beneficia si ele de avantajele sale. Descarca aici pliantul pentru mai multe informatii.

 

Curelele de distributie

 

curele-distributie

 

... sunt confectionate din fibre de sticla si sintetice de inalta rezistenta. Au un strat rezistent la uzura si pot face fata rigorilor unei utilizari dure, frecvente si intr-o gama variata de conditii.

... fac posibila pastrarea, in orice moment, a reglajelor precise ale motorului.

... sunt extrem de rezistente la caldura si umezeala si pot suporta fluctuatii de temperatura, care variaza intre frigul polar si caldura mistuitoare a motorului.

... functioneaza cel mai bine impreuna cu intinzatoarele Originale, care mentin, in orice moment, tensiunea ideala in cureaua de distributie. Utilizarea in acest mod le va extinde si durata de viata.

... sunt inlocuite, impreuna cu intinzatoarele compatibile si rolele pentru miscare inversa. Kitul ofera avantaje din punctul de vedere al cheltuielilor de intretinere si limiteaza costurile de manopera pentru aceasta operatiune la o singura vizita la service. Pentru mai multe informatii puteti descarca pliantul aici.

 

Turbosuflantele

turbosuflante-skoda

... au putere de absorbtie, compresie si debit mari.

... asigura o presiune de supra-alimentare aproape constanta pentru o plaja larga de turatii, datorita unui mecanism de control precis. Acest lucru previne decalajul turbo la turatiile reduse.

... au un grad mare de rezistenta termica, putand suporta temperaturi de pana la 900 °C, în cazul motoarelor Diesel, si chiar 1.050 °C, pentru motoarele pe benzina.

... sunt adaptate constructiei, performantelor si turatiilor motorului TSI sau TDI respectiv si astfel asigura performante optime.

... asigura scaderea consumului de combustibil si a emisiilor de CO2. ... ofera un confort optim, datorita nivelului minim de zgomot.

... sunt construite din materiale speciale. Din cauza temperaturii ridicate a gazelor de evacuare, carcasa turbinei este realizata din fonta, iar cea a compresorului din aliaj de metale usoare

 

Aditivul G13

 

aditivi-skoda

 

.. este compatibil cu componentele din metal, cauciuc si compusii sintetici din circuitul de racire.

... ofera protectie anti-inghet de pana la -40°C, atunci cand este folosit in proportia corecta.

... asigura cresterea punctului de fierbere pana la 135°C, prevenind evaporarea lichidului de racire la temperaturi ridicate.

... contine substante speciale, ce formeaza o pelicula de protectie pe suprafetele de metal, pentru a preveni corodarea acestora.

... previne in mod eficient depunerile de piatra si hiperaciditatea.

... este, spre deosebire de aditivii conventionali, derivat partial din materii prime regenerabile. Ca urmare, emisiile de CO2 rezultate in urma procesului de fabricatie sunt reduse cu 10%.

... este folosit pentru completare, in proportie corecta, in cadrul inspectiei de service, atunci cand este necesar.

... este miscibil cu G11, G12, G12 plus si G12 plus plus.

... este disponibil si ca produs pentru utilizare directa, cu care puteti completa nivelul de lichid de racire, in caz de urgenta.

 

Lichidul de parbriz

lichid-parbriz 

... este disponibil in forma concentrata (protectie la inghet de pana la -70°C) si in forma de produs gata amestecat (protectie la inghet de pana la -21°C). Exista si varianta pentru vara, cu un continut crescut de detergent - destinata indepartarii urmelor de insecte de pe parbriz.

... are proprietati puternice de curatare, indepartand fara efort chiar si reziduurile de ceara sau uleioase.

... in forma concentrata are o capacitate mare de actionare anti-inghet. Solutia concentrata are un raport bun calitate-pret.

... are o fluiditate ridicata, fiind ideal pentru utilizarea cu duzele de tip evantai.

... reduce riscul depunerilor de calcar, care pot bloca duzele si furtunurile.

... tine cont de mediul inconjurator, deoarece nu sunt utilizati detergenti non-ionizati.

... are un parfum placut.