ŠKODA VISION X: studiul crossover-ului urban este prezentat in premiera la Salonul Auto de la Geneva

lada Boleslav, februarie 2018 – Producatorul auto ceh va prezenta viitorul dezvoltarii gamei sale de model, aratand in premiera studiul ŠKODA VISION X. Conceptul crossover-ului urban transfera intr-un nou segment caracteristicile modelor SUV ŠKODA de succes. ŠKODA VISION X va avea premiera mondiala la Salonul Auto 2018 de la Geneva.

Cu dimensiunile sale compacte, ŠKODA VISION X reprezinta insotitorul ideal pentru cei cu un stil de viata activ si urban. Exteriorul este caracterizat de liniile precise si suprafetele clare, accentuand personalitatea dinamica a studiului hibridului finisat la exterior in culoarea FlexGreen. Plafonul avand culoarea contrastanta Anthracit ii accentueaza caracterul sportiv. Iar barele de protectie distinctive, pragurile laterale marcante, plafonul panoramic de mari dimensiuni si jantele din aliaj usor de 20 de inchi deseneaza o imagine de ansamblu plina de forta. Designul cu linii precise si taioase a fost inspirat din traditia ceha de prelucrare a sticlei.

Interiorul studiului ŠKODA VISION X defineste un limbaj de design absolut nou, fiind dominat de bordul lat, cu structura ergonomica si de ecranul color. Serviciile de infotainment si conectivitate pot fi accesate rapid si intuitiv folosind acest ecran. Datorita efectelor generate de lumina, elementele iluminate din sticla de cristal, in combinatie cu ecranul color creeaza o ambianta aparte.

ŠKODA VISION X reprezinta viziunea producatorului ceh in ceea ce priveste automobilul crossover modern. Adaugand al treilea model in familia SUV de succes, ŠKODA doreste sa se adreseze unor noi grupuri-tinta si sa creasca entuziasmul de care se bucura marca. Extinderea gamei de modele in segmentul SUV, segment aflat in expansiune rapida, reprezinta temelia Strategiei ŠKODA de Crestere 2025. Pana in 2025, ŠKODA AUTO planifica sa lanseze si automobile plug-in hibrid, alaturi de cele pur electrice. Pana atunci, se estimeaza ca fiecare al patrulea autovehicul livrat de marca in lume va fi un hibrid plug-in sau un automobil electric.