Termeni si conditii

Toate preturile contin TVA, daca nu este specificat altceva. In situatii exceptionale exista posibilitatea ca preturile sa nu fie actualizate. Va rugam luati legatura cu unul din specialistii nostri pentru o oferta detaliata.

Drepturile de modificare a variantelor de model, constructie, dotari, date tehnice, pret, precum si campuri de input sunt rezervate.

Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului despre detaliile referitoare la dotari si modele de serie, precum si despre pretul autovehiculului dvs. Pentru informatii complete va rugam sa va adresati unuia dintre specialistii Auto Best.


Informarea UE cu privire la consumul de carburant si emisii CO2 conform directiva CE 715/2007 : Valorile declarate au fost obtinute prin procedurile de masurare prevazute in directiva CE 715/2007. Valorile declarate nu se refera la un singur autovehicul si nu reprezinta parte componenta a ofertei, ci servesc exclusiv scopului de comparatie a diferitelor tipuri de autovehicule. Valori diferite ale consumului de carburant si emisiilor CO2 pot rezulta in mod deosebit din cauza dotarilor speciale si accesoriilor (de exemplu : anvelope late, instalatia de aer conditionat, suporti portbagaj plafon, etc.)

Toate imaginile sunt cu titlu de exemplu. Va rugam sa luati in considerare faptul ca aceleasi culori apar diferit pe monitoare diferite.