1. Noutati
  2. CU ŠKODA CĂLĂTORIȚI ÎN SIGURANȚĂ
03.02.2021
STIRI DE LA SKODA

CU ŠKODA CĂLĂTORIȚI ÎN SIGURANȚĂ

CONFORT INCLUSIV ÎN CONDIȚII DE IARNĂ

f
  • Geamurile, oglinzile, scaunele și volanul automobilelor ŠKODA sunt încălzite de elemente electrice
  • Sisteme eficiente pentru vizibilitate optimă și căldură plăcută la mâini și picioare
  • Pompa inovatoare de căldură cu care poate fi echipată ŠKODA ENYAQ iV crește eficiența automobilului și îi extinde autonomia

Parbrizul încălzit asigură rapid vizibilitatea optimă, ceea ce înseamnă că bine-cunoscuta racletă practică de gheață cu care sunt echipate automobilele ŠKODA este necesară doar pentru geamurile laterale. La modelele ŠKODA SCALA și KAMIQ, filamentele minuscule din parbriz ce nu sunt aproape deloc vizibile vor topi rapid stratul subțire de gheață. La ŠKODA KAROQ și modelele ŠKODA din clasele superioare, această funcție este asigurată de o folie invizibilă, integrată în geamul laminat al parbrizului.

 

MÂINI CALDE ȘI SCAUNE ÎNCĂLZITE PÂNĂ ȘI PENTRU LOCURILE DIN SPATE
Volanul încălzit oferit opțional pentru toate gamele ŠKODA adaugă și mai mult confort. Degetele înghețate și condusul cu mănuși groase sunt acum probleme de domeniul trecutului. Mai mult, ŠKODA nu oferă confortul scaunelor încălzite doar pentru locurile din față, ci acum și locurile laterale din spate pot fi încălzite opțional pentru gamele de modele începând cu clasa SCALA și KAMIQ. Sistemul staționar de încălzire oferit pentru ŠKODA KAROQ și gamele superioare crește și mai mult confortul. Astfel, că de a porni la drum și înainte chiar de a ajunge la automobil, interiorul poate fi adus la o temperatură plăcută și geamurile pot fi degivrate. Adițional, și motorul poate fi pre-încălzit, ceea ce reduce consumul de combustibil și scade semnificativ sarcina la care este supus motorul la pornirea la rece. Sistemul de încălzire staționară oferit de ŠKODA poate fi activat cu ajutorul unei telecomenzi sau din aplicația MyŠKODA sau poate fi programat în avans, pentru o anumită oră la care șoferul intenționează să plece la drum.

 

ÎNCĂLZIRE INOVATOARE PENTRU INTERIOR ȘI AUTONOMIE EXTINSĂ PENTRU MODELELE ŠKODA IV ELECTRICE
Cei care dețin un model ŠKODA iV pot, de asemenea, pre-încălzi confortabil interiorul în timp ce automobilul este la încărcat, folosind aplicația MyŠKODA pentru a controla sistemul de încălzire. Astfel, energia electrică necesară pentru încălzire va proveni direct din rețeaua de alimentare și nu din bateria litiu-ion a automobilului, ceea ce însemnă că se păstrează autonomia electrică pentru călătorie. Modelul pur electric ŠKODA ENYAQ iV va oferi, de asemenea, o pompă de căldură. Toate automobilele electrice sunt astfel proiectate încât să genereze cât mai puțină căldură reziduală, spre deosebire de automobilele cu motor cu ardere internă, unde această căldură reziduală inerentă este folosită pentru încălzirea interiorului. Aici intervine pompa de căldură, ce funcționează, din punct de vedere tehnic, similar cu sistemul de aer condiționat, dar în baza unui principiu de operare diferit.

 

O RECOMANDARE DIN GAMA ACCESORIILOR ORIGINALE ŠKODA
Pentru cei care își doresc dimineți mai plăcute, chiar dacă afară temperaturile sunt geroase, gama de Accesorii Originale ŠKODA oferă și un accesoriu ...delicios: aparatul mobil pentru espresso, ce se potrivește perfect în suportul pentru pahare din consola centrală și poate fi alimentat de la priza de 12 V. Astfel vă puteți delecta cu un espresso italian delicios, pregătit în doar 2 minute.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.